Тези условия се прилагат за сайта www.ridico.com, наричан по-долу за краткост САЙТ, за стоките и услугите, предлагани в него от РИДИКО ООД, наричан по – долу за краткост ДОСТАВЧИК и се отнасят до посетителите и регистрираните потребители на САЙТА, наричани по-долу за краткост ПОТРЕБИТЕЛ.

Всички цени на продуктите са в лева с включен ДДС.
 Всички цени в електронния магазин на ДОСТАВЧИКА важат за деня на поръчката и могат да бъдат променяни по всяко време.

Фактуриране:
Ако в заявката на потребителя, като получател е посочена фирма с всички необходими атрибути, изпращаме заявката с фактура на името на посочената фирма. Ако не е посочена фирма, изпращаме заявката със стокова разписка. Не издаваме фактури в последствие, на вече изпратени пратки.

Доставка:

Всички обявени в сайта стоки са налични и се изпращат до един работен ден след получаване на заявката.

Всички продукти, поръчани чрез САЙТА, се доставят до ПОТРЕБИТЕЛЯ с куриерска фирма "Еконт" (по подразбиране), или с "Български пощи" (опция, трябва да се посочи в поле "Забележка" на заявката). 

        -   Разходите за доставката на продукта до ПОТРЕБИТЕЛЯ са за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ и се определят от тарифите на доставчика. Те не са включени в цените на продуктите.

         -  За поръчки над 200.00 лева доставката е безплатна за ПОТРЕБИТЕЛЯ.

Доставки по Еконт - основен начин

            Ако не е посочено друго, или данните са непълни, изпращаме заявките по ЕКОНТ - до поискване в централен офис на посоченото населено място. Времето за доставка зависи от разписанието на куриера за обслужването му. 

  • Ако желаете доставката да бъде извършена на адрес, или до поискване в даден куриерски офис, за определен час и други детайли, моля да ги уточните в поле ЗАБЕЛЕЖКА на заявката.
  • Ако заявката е за зареждане (възстановяване) на тонер касети, трябва освен заявката , да изпратите и празните касети на нашия адрес или на офис на Еконт, Стара Загора ул. Цар Иван Шишман, до поискване за Ваша сметка. Ако пратката е над 4 касети, разходите за обратната доставка на готовите касети са за наша сметка.

Доставка по Български пощи - препоръчителна за населени места, в които няма постоянен офис на куриера:

         -   трябва задължително да посочите пощенски код. Доставката е до посочения пощенски клон.

         -   цената на доставката е фиксирана на 5.00 лв за пратки до 2 кг. Тази сума не излиза в заявката, но се включва в наложения платеж и фактурата.


Начин на плащане: Наложен платеж (Заплаща се цялата дължима сума при доставката в брой).

         Плащания по банков път се приемат по изключение. Ако желаете такъв начин на плащане, моля първо да се обадите на посочените КОНТАКТИ.

 

Сподели с приятели

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
© 2014 РиДиКо ООД Всички права запазени