Бюлетин  

Абонирайте се за нашия бюлетин за да бъдете винаги навреме информирани за нашите нови услуги и промоции

   

РИДИКО ООД  - едно алтернативно решение на оригиналните консумативи


РиДиКо ООД е българска фирма, специализирана в производство и доставка на съвместими косумативи за печат на различни типове принтери, както и с профилактика и поддръжка на някои марки настолни принтери.

Ридико ООД

Ние сме в този бизнес от 1991 г. Тогава започнахме с производство на ленти за матрични принтери и зареждане на първите по това време лазерни принтери HP LJ II. Сега предлагаме възстановяване (remanufacturing) на тонер касетите на почти всички модели настолни лазерни принтери. Концепцията на това "възстановяване (remanufacturing)"  е, че най-полезно от икономическа и екологична гледна точка е многократното използване на един продукт до изчерпване на неговия ресурс. В една тонер касета има елементи с различен ресурс. Ние проверяваме както отделните елементи, така и касетата като цяло, подменяме износените части и възстановяваме касетата до работоспособно състояние. В тази насока има Евродиректива на ЕК, както и се изработва стандарт за remanufactured producs.

Освен възстановяване касети на клиента, предлагаме и нови съвместими касети за някои най-популярни лазерни принтери, както и готови възстановени касети.

Ние сме директен вносител на тонери, чипове и части за касети и също ги предлагаме. Разнообразието е много голямо и само най-търсените са в сайта. Ако Ви трябва нещо, можете да направите запитване на КОНТАКТИ.

И за нашите продукти:

Тонерите в бутилки, които предлагаме, са разработени да бъдат съвместими или максимално близко до тези, използвани в оригиналните касети. В момента пазарът е залят от съвместими касети, които по дизайн и части в тях са много различни от оригиналните. За тях препоръчваме да се пробва с кой тонер работят най-добре.

Частите за касети, които предлагаме ( магнитни ролери, ножове, PCR's и други ) , също са съвместими с тези от оригиналните касети. Не гарантираме, че те стават и на всички съвместими касети. При интерес, моля първо направете запитване.

 

Сподели с приятели

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
© 2014 - 2020 РиДиКо ООД Всички права запазени