Бюлетин  

Абонирайте се за нашия бюлетин за да бъдете винаги навреме информирани за нашите нови услуги и промоции

   

Политика за рекламации и връщане на стоки

  • Връщане на дефектни продукти

Ако за някой продукт се докаже, че в момента на доставка до клиент е дефектен, то последният е длъжен в срок до 3 (три) дни от получаването на продукта, да уведоми ДОСТАВЧИКА. От своя страна ДОСТАВЧИКЪТ носи отговорност да подмени продукта с качествен и отговарящ на поръчания  отново в срок до 3 ( три) работни дни от уведомяването, като разходите за връщане и повторна доставка на заменения продукт са изцяло за сметка на ДОСТАВЧИКА.

  • Връщане по други причини

Според ЗЗП Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от продукта, поръчан от онлайн магазина в срок от 7 дни, считано от датата на получаване на стоката от потребителя.
Разходите за доставка и връщане на стоката са за сметка на потребителя.
Стоката трябва да бъде неразпечатана, в оригинална опаковка и във вида, в който е получена и да отговаря на изискванията според ЗЗП чл.55 ал.7.
Според ЗЗП чл.55 ал.6 доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ.

ДОСТАВЧИКЪТ има право да откаже връщането на получена стока, ако тя е:

  • Специална поръчка по изисквания на клиента;
  • Върнатата стока не е в добър търговски вид;
  • Стоката е била разопакована или ползвана от клиента.

Сподели с приятели

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
© 2014 - 2020 РиДиКо ООД Всички права запазени