Тефлонов ролер за Ricoh Aficio 1013 (Код: FRR1013)

Оценка:
Вид продукг:

Цена: 18.00 лв.
За принтери: RICOH
Количество:

Тефлонов ролер (изпичащ) за копирна машина Rico Aficio 1013, 1515, 120, Nasuatec 305, 1308

 

Коментари
   
© 2014 - 2020 РиДиКо ООД Всички права запазени