Бюлетин  

Абонирайте се за нашия бюлетин за да бъдете винаги навреме информирани за нашите нови услуги и промоции

   

Политика за защита на личната информация

Обновление от 25 май 2018 г.

Тази политика се прилага за сайта ridico.com, наричан по-долу за краткост САЙТ и на услугите предлагани в него от РИДИКО ООД, наричан по–долу за краткост ДОСТАВЧИК и се отнася до посетителите и регистрираните потребители на САЙТА, наричани по–долу за краткост ПОТРЕБИТЕЛ.

Тази политика за защита на личната информация на потребителите е неразделна част от Общите условията за ползване на САЙТА. Чрез осъществяване на достъп до САЙТА, ПОТРЕБИТЕЛЯТ изразява съгласието си с условията на тази политика.

Ридико ООД обработва информация от потребителите на САЙТА. Тази информация може да съдържа и данни, обект на регулациа, съгласно REGULATION (EU) 2016 / 679 на Европейския парламент и на Европейската комисия от 27 април 2016. В съответствие с изискванията на Общите правила за защита на личните данни (GDPR), обект на защита са данните получени директно от Потребителя, както и от други източници.

Получената информация се използва единствено:

- за да можем да отговаряме на запитвания и въпроси от ПОТРЕБИТЕЛЯ
- за да можем да установим потребностите на ПОТРЕБИТЕЛЯ
- за да подобрим съдържанието на САЙТА и предлаганите продукти и услуги
- за да се свържем с ПОТРЕБИТЕЛЯ
- за да информираме ПОТРЕБИТЕЛЯ за нови продукти и/или услуги

- за да получим поръчки от ПОТРЕБИТЕЛЯ
- за да изпратим поръчаните стоки и услуги до ПОТРЕБИТЕЛЯ
- за да изпратим информация до ПОТРЕБИТЕЛЯ, при заявено от него желание.

Ридико ООД декларира, че не събира и обработва никаква информация, получена от трафик на сайта или друг начин, освен тази, подадена лично от Потребителя.

Получатели на получената информация са:

-служители на Ридико ООД, свързани с обслужването на Потребителя.

-външни партньори, свързани с изпълнението на заявките (куриери).

-трети лица, оторизирани от закона.

Всеки регистриран Потребител има достъп до своята информация чрез своето потребителско име и парола и може винаги да я коригира или изтрие. Предоставянето на информация от Потребителя е доброволно и той решава за съдържанието й. Предоставянето на недостатъчна информация може да постави Доставчика в положение да не може да изпълни направена заявка или запитване.

Информацията, получена от Потребителя се обработва до:

- прекратяване на търговските взаимоотношения

- заличаването и от страна на Потребителя.

Настоящата политика не се отнася до личната идентифицираща информация, която ПОТРЕБИТЕЛЯТ разкрива пред други сайтове чрез ползване на линковете към тях, намиращи се на САЙТА. Задължение на ПОТРЕБИТЕЛЯ е да прегледа и да се запознае с политиките за защита на личната и идентифициращата информация на тези сайтове.
 
ДОСТАВЧИКЪТ няма да ползва личната идентификационна информация, за да изпраща нежелани съобщения /спам/. Всеки Потребител може да получи информация за текущите цени и промоции директно от Сайта
 
ДОСТАВЧИКЪТ си запазва правото да променя настоящата политика като част от условията за ползване на САЙТА, съгласно изискванията на закона, без предварително уведомяване. Задължение на ПОТРЕБИТЕЛЯ е да преглежда и да се запознае със съдържанието и настъпилите промени в него. Датата на последна актуализация на тази страница е отбелязана в началото на условията за ползване на САЙТА.
ДОСТАВЧИКЪТ полага всички възможни усилия и предприема необходимите мерки за предотвратяване и минимизиране на риска от неоторизиран достъп до и неправилно използване на личната и идентифицираща информация на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.

Сподели с приятели

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
© 2014 - 2020 РиДиКо ООД Всички права запазени